Salaisen säilön tiedostojen käyttäminen

Näin voit käyttää salaisen säilön tiedostoja:

1. Avaa Kaspersky Small Office Securityn pääikkuna.
  2. Mene Yksityisyys-osioon
  3. Napsauta Salainen säilö -kohdan Minulla on jo salainen säilö -painiketta.

Tämä avaa Salainen säilö-ikkunan.

4. Napsauta Avaa lukitus salaisen säilön vieressä.
  5. Syötä salasana ja napsauta Avaa Resurssienhallinnassa -painiketta.

Salaiseen säilöön tallennetut tiedostot näkyvät Resurssienhallinta-ikkunassa. Voit muokata tiedostoja tarvittaessa tai lisätä uusia tiedostoja ja sulkea salaisen säilön uudestaan.

Jos nimeät salaisen säilön uudelleen ja yrität sitten avata sen, Kaspersky Small Office Security 8 -versiosta alkaen tuloksena on virhe. Tämän välttämiseksi suosittelemme, että avaat salaisen säilön, jonka haluat nimetä uudelleen, purat tiedot ja luot uuden salaisen säilön näillä tiedoilla ja annat salaiselle säilölle eri nimen.

Jos haluat avata salaisen säilön, joka on luotu sovelluksen aiemmassa versiossa, vanhassa muodossa olevat salaiset säilöt täytyy muuntaa uuteen muotoon. Sovellus kehottaa suorittamaan muuntamisen, kun salaista säilöä yritetään avata Kaspersky Small Office Securityllä.

Jos salainen säilö sisältää paljon tietoja, sen muuntamisessa uuteen muotoon voi kestää kauan aikaa.

Jos poistettaessa Kaspersky Small Office Securityn asennusta Tallenna seuraavat tiedot tälle tietokoneelle uudelleenkäyttöä varten -ikkunassa Sovelluksen käyttöasetukset -valintaruutu on tyhjä ja Salainen säilö -valintaruutu on valittu, kun asennat seuraavan kerran nykyisen tai tulevan Kaspersky Small Office Securityn version, sinun on lisättävä salaiset säilöt manuaalisesti napsauttamalla Minulla on jo salainen säilö -linkkiä Salainen säilö -ikkunassa.

Ellet ole asentanut Kaspersky Small Office Securityn viimeisintä päivitystä ennen sovelluksen päivitystä uuteen versioon, et enää välttämättä voi käyttää salaisia säilöjä, jotka olet luonut sovelluksen aiemmassa versiossa.